Vanha kuva

Vanha kuva

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Kuvat saa kertoa enemmän

Tänään jo aamusta asti odotettiin siskoa ja äitiä vieraaksi. Bonuksena tuli vielä Elmo ja Miitta, siskon pojan lapset. Elmo, 4v. toi niin riemua päivään. Miten suloisia onkaan tuon ikäisen viikarin ajatukset. Hän näki koirien naurut ja ilot ja jotenkin itsestään selvää oli, että Ira oli äitikoira, Jesse oli isäkoira ja
Varre sitten niiden lapsi.


Varre tykkää lapsista ja Elmonkin kanssa he leikkivät pitkään pihalla. "Nouda!" kuului tomera käsky ja kädellä vielä näytettiin oikea suunta. Ja vaikka sitä ei ole koskaan Varrelle opetettu, niin sitä vain keppiä tuotiin, että heitä uudestaan.

Loppuelämänkaverillakin pitkän työputken jälkeen on kaksi päivää vapaata ja hän  myös käväisi mummulassa. Suunniteltu veneily Päijänteellä toteutuu ja Varre itseoikeutetusti lähti mukaan. Me muut jäätiin mummulaan. Toivottavasti saadan paljon ihania kuvia venereissulta.

Me käytiin Iran ja Jessen kanssa pitkästä aikaa hihnakävelyllä ja aargh, veto oli kova. Mutta hyvä lenkki löytyi ja sillä mennään nyt kun kolmistaan täällä ollaan.





Systeri on AINA ollut niin "hulluna" vanhoihin tavaroihin ja niitähän täälläkin bongailtiin kahvittelun jälkeen. Tässä niistä vielä muutama kuva.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti