Vanha kuva

Vanha kuva

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Löytöjä

Iltapäivällä kuultiin Kuhmoisten kutsu ja lähdettiin hakemaan lantalasta löydettyyn Jaguaariin uusia renkaita. Lorukin oli jo valmiina, joku tämäntyyppinen on joskus ollut jossain mainoksessa. "Ketterästi polkee vaari, vaarilla on Jaguaari. Jaguaari on hyvä merkki, sillä pyöräilee nyt Erkki". Ajattelin kyllä minäkin sillä polkea, leveä satula voisi hyvin sopia takamukseeni. Vaan ei löytynyt Kuhmoisista pyöränrenkaita.






Kuhmoisten työttomien kirppikseltä löytyi kuitenkin eurolla hyvä, ehjä ja laadukas kesäkassi. Hitusen ajanpatinaa teksteissä: Helsingin kaupunginmuseo | Helsingfors Stads Museum | Helsinki City Museum. Mutta vetoketju ja vuori aivan ehjät.



Lisäksi paikallisesta kotileipomosta löytyi aito ruispatonki, jonka takia kannattaa Kuhmoisiin mennä toisenkin kerran!



Eilen illalla siivosin vielä vanhan saunan ja avasin "viemärinkin". Vesi menee edelleen nätisti ulos betonilattiaan valettua vakoa pitkin. Kyllähän tuossa vanhassa saunassa on omaa tunnelmaa, vaikka ei ole lauteitakaan ja kiuas ei ole kiinni seinässä. Vanha sauna on kaunis ja kun miettii, mitä kaikkia tarinoita niillä lauteilla on kerrottukaan, niin onhan se suurenmoista, että tuo olisi helpolla kunnostettavissa. Piippu kuntoon, kiuas kiinni ja lauteet. Mitään muuta ei tuolla pidäkään tehdä.



Löysin saunasta vanhan, kauniin kynsiharjan, jonka tietysti otin talteen ja pesin. Myöskin vanha, sinivartinen partasuti löytyi. Lisäksi vielä kukka-amppeli. Näyttää käsintehdyltä ja on minun silmääni kyllä
kauniskin.




Lopuksi on vielä ihan pakko laittaa kuva krasseista. Olen niin ylpeä minun krassikottikärryistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti